Σύντομο βιογραφικό της γιατρού


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ιατρού παθολόγου Ειρήνης Γαζή, που διατηρεί ιατρείο στα Ιωάννινα, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας του ατόμου και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η ιατρός γεννήθηκε στην Πρέβεζα και το 1996 εισήχθη μέσω των πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αποφοίτησε επιτυχώς το 2002 από τη σχολή με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Κατά τα έτη από 2002 έως 2007 εργάστηκε ως Επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρείου Μελέτης των διαταραχών του μεταβολισμού των λιπιδίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και κατά τον ίδιο χρόνο εκπόνησε την διδακτορική της διατριβή με θέμα «Ποιοτικές και ποσοτικές μεταβολές του λιπιδαιμικού προφίλ ατόμων με Μεταβολικό Σύνδρομο». Στα πλαίσια της ερευνητικής της εργασίας συμμετείχε ως Honorary Clinical Research Fellow at the Department of Clinical Biochemistry, Royal Free Hospital, London, UK.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε την ειδίκευσή της στην Εσωτερική Παθολογία στην Β’ Παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την οποία ολοκλήρωσε το 2012.

Από το 2012 διατηρεί παθολογικό ιατρείο στα Ιωάννινα όπου και εργάζεται ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Με υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον και φροντίδα για τον εμπλουτισμό των ιατρικών της γνώσεων, παρακολουθεί όλες τις ιατρικές εξελίξεις και συμμετέχει σε ιατρικά συνέδρια Παθολογίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παράλληλες δημοσιεύσεις και αρθρογραφία σε ιατρικά συνέδρια και έντυπα, ενώ είναι ενεργό μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών.